sunnuntai 11. marraskuuta 2012

MICRO HEAD 4N'S Suomeen?


Kuva: © MICRO HEAD 4N'S & B7KLAN

Entisen D'espairsRayn jäsenten Zeron ja Tsukasan uusi bändi MICRO HEAD 4N'S on tulossa Eurooppaan alkukeväällä 2013. Tämän blogin yläosassa olevan kyselyn tarkoituksena on kartoittaa suomalaisten fanien kiinnostusta kyseistä yhtyettä ja mahdollista Suomen keikkaa kohtaan. Bändiin voi käydä tutustumassa paremmin heidän kotisivuillaan www.mircohead4ns.com, sekä heidän virallisella Youtube channelillaan.

Toivoisimme, että ihmiset osottaisivat konkreettista kiinnostustaan tämän gallupin avulla, ja vastaisivat gallupiin todenmukaisesti, jotta tiedämme kannattaako keikka järjestää Suomessa. Pyydämme, että ihmiset, joilla ei ole kiinnostusta tulla keikalle eivät äänestäisi bändiä tänne tai kiinnostuneet äänestäisi moneen kertaan, kenellekään osapuolelle ei ole suotavaa, että keikka ensin sitoudutaan järjestämään ja joudutaan sitten perumaan myöhemmin. Aktiivisuutta ja kiinnostusta voi myös osoittaa kommentoimalla tähän blogitekstiin.

Tämä on ensimmäinen kerta kun JrockSuomi kokeilee tälläistä keikkagallupia ja toivottavasti fanien aktiivisuus helpottaa meitä tekemään tälläisiä päätöksia vastaisuudessakin, jotta voimme jatkaa hienojen artistien tuomista Suomeen!

Terveisin,
JrockSuomen tiimi

2 kommenttia:

AMAZE kirjoitti...

Yksi sana: KYLLÄ. Tulisi niin paljon halvemmaksi nähdä Maifo Suomessa kuin että pitäisi esim. Saksaan asti lähteä! (Eikä taida jäädä muuta vaihtoehtoa, ellei JRS ota miehiä "hoiviinsa". :D)

AMAZE kirjoitti...

KIITOS!