tiistai 20. huhtikuuta 2010

Annyeong!Party II

Järjestimme etelä-korealaisen musiikin bileet, Annyeong!Party II:n maaliskuun 7. Kulttuuriareena Glorialla. Tapahtuma oli menestys ja kävijöitä rupsahti paikalle viittä vaille 400!





Idea oli sama kuin ensimmäisissäkin partyissa, tosin nyt meitä ei onnistanut oheisohjelmien kanssa. Emme saaneet viime hetkillä karaokea emmekä manikyyripistettä toteutettua, ensi kerralla parempi onni mukaan. Tämä ei kuitenkaan hidastanut illan tahtia, vaan bileet sujuivat yhtä vauhdikkaissa meiningeissä, elleivät vauhdikkaammin kuin ensimmäinen tapahtumamme.






Olimme panostaneet tanssiesitystarjontaan entisestään, ja R&J ryhmän kahden esityksen lisäksi paikalla esiintyi myös toinen ryhmä 5ive STAR.

Tanssiryhmä R&J esitti tanssimedleyn ja partyen teemabiisin T-aran Bo Beep Bo Beepin








Tanssiryhmä 5ive STAR tanssi f(x)-yhtyeen koreografian kappaleesta Chu~







Youtube-videomme ovat kuulemmamme mukaan saaneet huomiota Koreassa, missä niitä ollaan mainostettu erinäisillä sivustoilla! Myös suurin osa videon katsojista on ollut Etelä-Koreasta. Ohessa myös koostevideo partyista:



Illan aikana järjestimme myös tanssikilpailun, ja tuomaristo kuljeskeli tanssivan kansan keskellä valiten suuresta joukosta ne todelliset parkettien partaveitset! He saivat palkinnoiksi korealaisen musiikin levyt ja ensimmäisenä palkintona oli Big Bangin fanihuivi, sekä Annyeong!Party VIP-passi!




Illan päättyessä lavalle astui myös järjestäjäporukan parodiatanssiryhmä Dirty Eyebrows, joka oli harjoitellut esitystään vain muutaman tunnin ennen tapahtumaa. Tästä tanssiesityksestä ei valitettavasti paljoltikaan videomateriaalia löydy, ainoa julkinen materiaali esiintyy partyjen yleiskatsaus-videossa.


Juontajat vauhdissa ja biisitoiveet kehittelyssä


Toivottavasti kaikillä kävijöillä oli hauskaa ja nähdään jälleen seuraavissa, kesän starttaavissa Annyeong!Partyi III:ssa 8.6!

Kuvat: H.Mitikka
© JrockSuomi

1 kommentti:

jennahoo kirjoitti...

näyttää olleen kivaa : DD pitää itekki kokeilla jos seuraavaan pääsis :)