keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesän kynnyksellä


Vaikka rakkahassa blogissamme onkin ollut näiden viime kuukausien ajan suunnilleen yhtä paljon actionia, kuin allekirjoittaneen pään sisällä 24/7, on tiimi huhkinut kulissien takana tärkeiden tehtävien parissa konserttien ja Annyeong!Partyjen lisäksi varsinkin niiden ulkopuolella. Nyt on D:lle sanottu moro, ja pian sanotaan SCREW:lle tere!

D:n konsertista on piakkoin luvassa kuvatäyteinen päivitys, mutta koska sen otsassa komeilee tällä hetkellä epileptikon pahin painajainen, valtava neonvärein vilkkuva, välkkyvä ja vilkuttava TYÖN ALLA -kyltti, käytettäköön tämä päivitys nokkelasti muihin tarkoitusperiin, erityisesti erään kertakaikkisen ihanan, upean ja valovoimaisen yhtyeen mainostukseen.

! S C R E W @ G L O R I A , 1 6 . 6 . 2 0 1 2 !


Tässä tekeillä SCREW:n flyeri...

...ja valmis tuote!

Jos et vielä seuraa JrockSuomea Facebookissa, kannattaa tämä huutava vääryys korjata nythetitälläsekunnilla: Katrin on nimittäin aloittanut valtavan työurakan päivittämällä sivuillemme JrS:n salaisista tapahtuma-arkistoista löytynyttä kuvamateriaalia aina vuodesta 2009 alkaen. Kurkkaapa siis sivustomme kuva-albumien puolelle, niin pääset nostalgisoimaan menneiden tapahtumien parissa!

Teksti: Juulia
Kuvat: © JrockSuomi © Indie-PSC

Ei kommentteja: